sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Heräämisen vuosi 2013 ja toiminnan vuosi 2014

Kuka tietää huomisesta. Romahdus tapahtuu ennemmin kuin myöhemmin. Ainakin aikaisemmin kuin oletetusti.

Vuosi 2013 on ollut monelle heräämisen vuosi turvallisesta valheiden verkosta - maailmasta jossa länsimaat turvaavat kansalaisiaan ja taistelevat kansainvälistä terrorismia vastaan.

Snowden, NSA. Paljastukset jatkuvat. Monen luottamus alkaa horjua perinteisiin uskomuksiin ja valheisiin joita valtamedia ylläpitää.

Herätys siis. On jo aika. Kuulkaa taistelun kutsu. Ensi vuonna otamme omamme takaisin, korkojen kera. Ensi vuoden tapahtumia on mahdoton tai hyvin vaikea ennustaa, mutta itse odotan ennaltakokemattomia tapahtumia ja uutisia näistä ihmiskuntaa muokkaavista tapahtumista.

Romahtaako maailmantalous, esittäytyvät ulkoavaruuden asukit, nouseeko taajuutemme, muuttuuko maapallo, näitä ja monia muita kysymyksiä ja vastauksia odotamme tulevallekin vuodelle. Saapuvatko ne koskaan, sitä emme tiedä.

Skeptisyys on tervettä. Kyseenalaistaminen on olennaista. Meidän tuleekin ryhtyä myös kyseenalaistamaan ja epäilemään sitä mitä pidämme totena sekä pysyä avoimena kaikille mahdollisuuksille. Järkähtämätön mieli saattaa rikkoutua henkisessä murroksessa. Sisäinen totuus saattaa paljastua. Kyse on meille perspektiivistä: olemmeko yksin, mikä on elämän tarkoitus. Ikuinen elämä, rakkaus ja totuus - tavoitettavissa.

http://www.blogtalkradio.com/hollowearthnetwork/2013/12/28/zorra-reveals-2014s-joyous-new-life
http://nesaranews.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti