perjantai 13. joulukuuta 2013

13.13.13 Pitkä päivä ja yö - Maapallo muuttuu

Käsittelen tässä yhtä Pole Shift tapahtuman tunnusmerkeistä, nimittäin maapallon akselin kiertämisen väliaikaista pysähtymistä. Kosmiset voimat salpaavat maankuoren paikalleen ennusteista riippuen 3-6 vuorokaudeksi, joiden aikana toinen puoli maapallosta on kohti aurinkoa ja toisella puolella vallitsee yö. Magneettisten voimien kohdistama rasitus synnyttää pysähdyksen aikana ja jälkeen ennenkuulumattomia ilmastollisia ja maaperän muutoksia: mannerlaatat vääntyvät ja liikehtivät äkillisesti, tuhoisia maanjäristyksiä, tulivuoren purkauksia.

Halting of Earth's rotation

Kuulostaa uskomattomalta. Osa maailmasta siis kohtaa pitkän, pohjoisilla alueilla kylmän yön ja toisaalla vallitsee pitkän päivä. Kuin hammasratasto maapallon akseli kierto hidastuu lähes seisahduksen ja kun kosmisten voimien ote kirpoaa vapautuu maapallon kierto ja akseli asettuu uuteen paikkaan.

Seuraava video kokoaa hyvin mahdollisia syitä tapahtumaan: ennustettuja muutoksia, tosielämän havaintoja ja ristiriitoja.


Lyhyesti: Ison komeetan magneettinen vuorovaikutus auringon kanssa on muokannut taivaankappaletta, varannut sen magneettisesti ja kun se saapuu muuttuneella reitillään sopivaan konjuktioon muitten aurinkokuntamme kappaleitten kanssa - käynnistyy Pole Shift.

Ennemmin tai myöhemmin

Itsenikin oli vaikea uskoa mahdollisuutta näin nopeasti saapuvasta kataklysmistä, mutta omissa laskemissakin olin kuluvan joulukuun tai ensi vuoden huhtikuun kannalla. Asetelma vaikuttaa siis mahdolliselta, kun tarkastelee kokonaiskuvaa. Oli tosin sattuman oikku, että satuin katsomaan kyseisin videon, joka toi esiin uusia näkökulmia.

Iron Maiden - When Two Worlds Collide

Varoitan siis tuhoisista yhteiskunnallisista seuraamuksista. Voitte vain kuvitella.




Ei hätää, pelkoa vailla kohti uutta uljas aikaa. We are not alone; we are all one.

http://rainbowphoenixcom.ipage.com/Archives/20131204Q1.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti