maanantai 2. joulukuuta 2013

Mietteitä ihmisevoluution seuraavasta askeleesta: Henkinen kasvu ja taajuuden vaihtuminen

Käsittelemäni aihe on melko vaativa. Pyrin esittämään ennustettuja tapahtumia ja tuomaan esiin näkemykseni ihmisevoluution seuraavasta askeleesta parhaan ymmärrykseni mukaan. Käytän sekavaa joukkoa käsitteitä ja myös niiden suomalaisia vastineita. Parhaani yritän.



Taajuuden vaihtuminen

Ihmiskunta ja elomme on muutoksen kourissa. Tuleva kultainen aika antaa vielä odottaa, sillä edessämme on tulikaste, josta selvinneet osoittavat todenteolla olevansa henkisesti valveutuneita ja valmiita kantamaan uuden ajan haasteita. Ulkoavaruuden lähteiden taikka avaruusolioiden mukaan aurinkokuntamme on saamassa uuden värähtelytaajuden ja tästä käytetään termiä 4th density eli neljäs tiheys. TÄMÄ UUSI TIHEYS tai VÄRÄHTELYTAAJUUS (frequency tai frekvenssi) luo samalla uuden kontekstin olemassaolollemme ja sallii käsittämäni mukaan DNA:n ilmentää meille entuudestaan tuntemattomia ominaisuuksia, joita rotumme kehittyessään avaa käyttöönsä (telepatia, telekinesia mainittakoon). Koko tällä tapahtumaketjulla on monta nimeä: ylösnousemus (ascension), upliftment jne.

Chakrojen tasolla samaa ilmaisee energiamme (aura) muuttuminen keltaisesta (solar plexus) vihreäksi (heart).

Todellisuutemme energiataajuus on siis parhaillaan muuttumassa ja kun muutos on valmis, siirrymme silmänräpäyksessä uuteen aikakauteen, joka sisältää paljon ihmeitä ja yllätyksiä siellä eläville. Ihmisyksilö taajuudestaan riippuen sopeutuu enemmän tai vähemmän tulevaan muutokseen: ne, joiden sielu tai henkinen kehitys vaatii vielä kolmanne tiheyden opetuksia ts. ovat energialtaan vanhaa, alempaa taajutta päätyvät seuraavassa elämässään (inkarnaatiossa) asuttamaan ympäristöä, joka on samaa taajuutta. Henkisesti kehittyneemmän pystyvät tulevissa inkarnaatioissaan asuttamaan neljännen tiheyden maapalloa. Vaikka tämä kuulostaakin monelle ikävältä, jättää tuttu elämänkoti monen elämänajan kokemuksella - heille tarjoutuu mahdollisuus hioa henkistä kasvuaan siihen paremmin soveltuvassa ympäristössä toisaalla galaksissa.

Mitä sitten uusi energiataso pitää sisällään?

Kaikki saavuttavat myös tämän tason, joten kaikki aikanaan. Uuden energiatason tulisi muokata DNA:tamme ennennäkemättömällä tavalla: se mitä voimme tietää tulevasta on peräisin avaruusolioilta, jotka ovat evoluutiossaan jo saavuttaneet tämän tason. Se kuinka suuri osa tulevasta kapasiteetista ja kuinka nopeasti on hämärän peitossa. Luultavasti telepatian taidon kehittymiseen luontaisena kykynä kuluu useita sukupolvia. Sitä ennen pääsemme toki nautimaan terveemmästä ja vakaammasta elämästä. Osallistumisemme galaktisen yhteisön toimintaa on suotavaa. Uudet teknologiat ja tieteet mullistavat arkemme. Elämme terveempinä pidempään. Vähitellen aivokapasiteettimme ja aistimme kehittyvät mullistaen maailmankuvaamme. Joidenkin lähteiden mukaan fyysinen ja kemiallinen rakeutemme (tiheytemme) myös muuttuisi: me muuttuisimme kevyemmiksi ja pidemmiksi.

Minun on vaikea kuvitella tilannetta, jossa muutuisimme silmänräpäyksessä muistuttamaan olemukseltamme Tolkienin haltioita - pitkäikäisiä, terveitä, pitkiä ja kevyitä - kuten myös monet tunnetut humanoidit (taikka hominoidit).

LÄHTEITÄ JA LISÄTIETOA:

Maapallon ulkopuolinen elämä: 
http://www.astrobio.net/exclusive/5840/the-state-of-super-earths

Pole Shift ja Frequency Upliftment:
http://www.andromedacouncil.com/
http://zetatalk.com/
https://www.youtube.com/user/atlanticobr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti