keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Retrospektiivi vuosi 2013 ja mitä vuosi 2014 tuo tullessaan

Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. Tiettyjen jo toimeen asetettujen linjojen ulkopuolelle ennustaminen on arpapeliä ja täysin intuition ja sattuman varassa. En tosin usko sattumaan, mutta se mitä en tiedä tai kykene ymmärtämään jää usein arvoissani ja ennustuksissani hämärän peittoon. Ei ole vähättelyä todeta, että mitä enemmän tietää, sitä vähemmän ymmärtää oikeastaan tietävänsä. Näin tapahtuu todellisuuden havaitsemisen ja vuorovaikutusten käsittämisessä. Moni asia vaikuttaa todella mustavalkoiselta, mutta kun uusia asianhaaroja paljastuu tai yksilö kykenee oivaltamaan eri osapuolten näkökantoja, näyttävät todellisuuden tapahtumat todella harmailta. Kaikki on puolueellista, havainnot, motiivit, agendat; onkin todella vaikea nähdä oman puolueellisen havaintokokonaisuutensa ulkopuolelta asioita ja tapahtumia. Käsitys "oikeasta" hämärtyy, mutta samalla ymmärrys kasvaa ja mahdollistaa useita samanaikaisesti tosia näkökulmia.

Meidän täytyy ottaa erityisen huolelliseen tarkasteluun ne faktat, joista meillä on paljon dokumentoitua aineistoa ja antaa näiden tekojen puhua puolestaan. Emme voi spekuloida kuinka paljon vääryyksistä tehdään paremman hyvän nimissä ja kenen mielestä, ja saavuttaa mitään konkreettista ja edistävää. Täytyy vain odottaa ja toivoa parasta sekä tehdä parhaamme parempien vaihtoehtojen puolesta.

Vuosi 2013 oli se hetki, jolloin osa meistä alkoi haistaa palaneen käryä, merkkiä suuresta ja vaarallisesta tulipalosta. Tämä käry on osviittaa tulevasta palohälyyttimen mekkalasta, joka herättää hyvin paljon ihmisiä. Käryä on siis ilmassa ja osa ihmisista on sen havainnut, yrittää kertoa siitä muille. Media yrittää uskotella, ettei mikään haise: kaikki on hyvin. Osa ihmisista jatkaa uinailuaan transsissa eikä kuule varoituksia tulevasta palosta kerrostalossa. Toisaalla palokunta on valmiustilassa, kuten aina, valmiina tarpeen tullen kaahaamaan apuumme kun kutsu tulee. Enää ei kestä kauaa, kun osa palohälyyttimistä käynnistyy ja moni uninen vavahtuu hereille mukavasta unenomaisesta todellisuudestaan henkeäuhkaavaan vaaraan.

Valveutuneisuus on yksilön hyve, jonka monet ovat unohtaneet viihteiden ja arjen haihatusten keskellä. On hyvä nähdä ihmisten heräävän ja vähitellen kasvattavan valveutuneisuuden tasoaan kohti todellisuus vaatimaa standardia.

Vuosi 2014: Toimintaa, kaaosta ja heräämistä

Järjestelmän tulee tehdä viimeinen yritys säilyttää status quo, muutoin vastarintaliikkeen momentti jyrää itsevaltiaat. Tämä viimeinen korsi on luultavasti väkivaltainen yritys viedä mukaan hautaan niin paljon viattomia uhreja kuin mahdollista. Urheilukisat ovat sopivasti maailman katseen alla ja ovat täydellisiä kohteita false flag -terrorille. 

Toinen merkittävä globaalia maailma rasittava vankikahle on verkostoitunut finanssitalous, jonka romahdus missä tahansa maailmaa käynnistää tuhoisan ketjureaktion. Tämä on eliitin tavoite: luoda ongelma, johon sitten tarjota ratkaisu, johon kurjistuneet massat epätoivossaan tarttuvat. Ei näin. Se täytyy estää. Maailman talouden alasajo on tarkoituksellista toimintaa, eikä ratkaisukipinä ole enää kaukana, sillä markkinat käyttäytyvät jo nyt tunnettujen periaatteiden vastaisesti. Markkinat ovat niin keinotekoisesti vääristetyt, ettei valhetta voi loputtomiin lennättää. Merkitkää sanani, sillä kuluva vuosi näkee maailmantalouden romahduksen. Se, mitä tämä markkinakorjaus pitää lopulta sisällään on hämärän peitossa. Pahimmillaan se johtaa jopa hyperinflaatioon ja ennennäkemättömään lamaan maailmanlaajuisesti. Samalla myös geopoliittinen valtavakaa heilahtaa lännestä itään arvaamattomin seurauksin. Kulutustalous tulee tiensä päähän ja paluu kultakantaan on väistämätön, sillä kukaan ei tule enää hyväksymään yksityisten keskuspankkien ponzi-huijausta, jota kelluvilla fiat-valuutoilla on käyty.

Näkymätön muuttuu näkyväksi

Henkinen herääminen myös pian alkava tavalla, jota nykyhistoria ei meille kerro tai muista: pitkästä aikaa suuri osa maailman väestöstä saa tietää, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa. Tämä valtaeliitin valhe on tarkoituksella pitänyt meidät keinotekoisessa mielemme vankilassa kinastelemassa keskenämme kenen jumalan on ainoa, oikea ja paras. Aivan oikein disclosure on edessämme.

Vääjäämätön disclosure siis tulee tietoisuuteemme galaktisten kehitysten myötä, ei suinkaan ikävä kyllä ihmiskunnan henkisen kyvykkyyden ansiosta, sillä eliitti on tämän onnistuneesti kahlinnut, mutta se saapuu kuitenkin ajallaan. Moni ei tätä usko, vaikka uutinen pian alkaa levitä kulovalkean tavoin, ei ennen kuin itse kokee valaistumisen. Avaruusystävämme ovat siis matkalla, lähiavaruudessa, piilossa planeetallamme, valmiina tulemaan avuksemme hädän hetkellä sekä avustamaan meitä henkisesti maapallon ja sen asujakunnan transformaatiossa. Mitä tämä muutos pitää sisällään tarkasti, en sitä tiedä, mutta tuleva siirtymä 4d todellisuuteen ts. taajuuden nouseminen sisältää monia uskomattomia lahjoja ihmisevoluutiolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti