maanantai 20. tammikuuta 2014

Retrospektiivi herätyksestä valaistukseen

Uuden ajan aamu

Jos joku olisi minulle tasan vuosi sitten kertonut tulevien päivien tapahtumista, tuskin olisin häntä uskonut, vaikka olenkin ollut melko perillä maailman menosta. Elämässäni merkittävä tapahtumien sarja alkoi vuoden 2012 joulukuun lopulla: ensin heräsi mielenkiintoni mysteerejä ja yliluonnollisilta vaikuttavia havaintoja kohtaan - Mothman Prophecies ja Mothman dokumentti olivat omiaan herättämään mielenkiintoni ja avaamaan horisonttiani. Näistä silmääavaamista kokemuksista sisälläni heräsi mielenkiinto ja uteliaisuus tietää enemmän sekä ymmärtää olemassoloa, maailmaa ja Jumalaa. Niinpä pikku hiljaa alkuvuodesta 2013 aloin tutustua vaihtoehtomedioihin, merkittävin näistä oli Alex Jones ja Infowars, jotka raportoivat asiantuntevasti monesta valtamediassa vaietusta ongelmasta ja seikasta. Oman hyvän yleistietoni vuoksi minun oli helppo havaita tämä lähde luotettavaksi ja sitä kautta syventyä eri mediaalustoihin. Suomessa vaihtoehtomedia on melko pieni, mutta onneksi sitäkin selväjärkisempi ja motivoituneempi järjestelmän heikkouksien paljastamiseksi, näistä mainittakoon Janus Putkosen sekä monen muun ihailtavan suomalaisen masinoima Verkkomedia.org ja tavaratalo Kärkkäisen ilmaislehti Magneettimedia, jotka molemmat omistautuivat rikkomaan tietämättömyyden kiviä.

Kun perehdyin vaihtoehtomedian näkökulmaan, uppouduin yhä enemmän maallikon silmästä salaliittoteorioiden maailmaan, joka kuitenkin on lähempänä todellisuuden, alkuperäistä luonnetta kuin massamedian ja populaariviihdekulttuurin luoma kaupallispoliittinen matrix, jota kutsumme naiviisti tunnetuksi todellisuudeksi ilman taikaa, yliluonnollista ja tunnetta. Tämä kylmä, kuollut, iloton, laskelmoiva dead-on-arrival kuva todellisuudesta ja maailmasta on varsin pinttynyt maailmankatsomukseemme ja -kuvaamme. Näemmä uskonnon järjen vihollisena ja järjen tunteen alistajana. Järkemme on taas ahneuden alainen. Status ja sen symbolit ovat kaikki kaikessa, siis kaikki. Tämän olemme Suomessakin havainneet, vaikka muutosta on tulossa ja havaittavissa: on kauheaa, kun varansa ja statuksensa menettänyt nuori porvarisperhe tuhotaan - isä tappaa lapset ja vaimon, koska kultainen harha elämästä murentuu realiteettien paineesa, mitä ego ja psyyke eivät kestä. Rakkaus materiaan ja valtaan heikentää mielen sekä rappioittaa sielun, joka tavoittelee yhteyttä korkeimpaan.

Olemme tähdistä

Maapallon elämä ja sitä nuorempi älyrotu ihmiskunta muodostuu useiden eri "lahjoittajien" ts. humanoidilajien geneettisesti manipuloidusta perimästä. Mielestäni tämä ei sulje pois mahdollisuutta, että Jumala (siis Luoja) on luonut maailmankaikkeuden ja sen asukit, mutta konkreettisesti tämä luominen on voitu delegoida alemmalle tasolle luomakunnan hierarkiassa, josta olen vain lukenut yhtä sun toista. (Kirjat ovat hyvä lähde tiedolle; lue. David Wilcockin tuotantoa) 

Ihmisrotu tai useat sen eri alarodut ts. etniset ihmisryhmät ilmentävät lahjoittajien (seeder/donor) piirteitä, sen sijaan että kyse olisi "tuntemastamme" darwinilaisesta evoluutiosta. Todetaan, että mikro evoluutiota tapahtuu jatkuvasti, mutta evoluutioteorian on vaikea todistaa ihmisen historia, koska fossiilit puuttuvasta linkistä nimensä mukaisesti puuttuvat.

Vaikka moni Muinaista astronautti -teoriaa tukeva tunnustaa tämän seikan, he saattavat erheellisesti antaa kunnian ihmisrodun luomisesta Sitchinin teesin mukaisesti Annunaki humanoidirodulle. Se tosiasia, että aineisto (arkeologinen todistusaineisto) kuvaa valtataistelua Enki ja Enlilin välillä sekä haastaa villillä teorialle, että he geneettisen manipulaation kautta loivat Aatamin ei ole kritiikin kohteena, mutta ehkä "tauluihin" oli ainoastaan kirjattu se miten tämä kultaa planeettansa ilmakehään haaliva humanoidirotu halusi meidän kuvittelevan. Annunaki jälkeläiset tunnetaan Raamatun VT:ssa jättiläisinä Nefilim (monikko, kuten Elohim joka loi(vat) ihmisen), jotka risteytyivät ihmisen kanssa, mistä juontuu salaliittoteoria (totta tai ei, sukujuuret tutkitusti ulottuvat pitkälle) kuningashuoneiden muinaisesta verilinjasta.

Toisin kuin monet olettavat, Annunaki rotu, joka toimi Etelä-Afrikassa, Egyptissä ja Lähi-idässä (Babylon) (Sumer ja Niili), ei ole peräisin Nibiru-kaksiosaurinko järjestelmästä (TwinSun), mutta heidän samanaikainen saapumisensa liitettiin maakalaisten toimesta tuhoisalle kosmiselle yhteenotolle (joka olettavasti aiheutti Nooan aikaisen vedenpaisumuksen - Pole Shift - tuhoten tunnetun maailman). Ehkä tai sitten ei. Katso lisää Zetatalk.com.

Sota ihmiskuntaa vastaan


Oli miten oli, tulevaisuudessa tiedämme lisää. Tiedämmä kuitenkin, että maapallolla on pitkään ollut vallassa negatiivinen voima, jota monet kuten David Icke kutsuvat Archoneiksi. Näitä kuvataan tunne-energiaa imeviksi loiseläjiksi, jotka ovat manipuloineet ihmiskuntaa sotiin, väkivaltaan ja tuskan luomiseen sekä valtansa vakiinnuttamiseen. Monet kätyrirodut reptiliaanit, harmaat (gray), yhteistyössä salaseurojen (Vapaamurarit, Illuminati, Maltan ritarit) ovat alistaneet ihmiskunnan henkisen kehityksen pahoin viimeisen tuhannen vuoden aikana. Nykyisen saatanaapalvovan eliitin jäsenet ovat tehneet tuskan, kivun ja pelon luomisesta elämänmuodon, jota nykymaailman sota, väkivalta ja sairaus ilmentävät. Rituaaleilla, uhreilla ja kidutukselle (modus operandi eliiteille, pankkiirit, kuningashuoneet, poliitikot, uskonnolliset johtajat (Vatikaani ja jesuiitat)) he uskovat pääsevänsä osingolle energiasta, jota energiavampyyrit tarvitsevat kukoistaakseen.

Tällä hetkelle elämme vielä vankilaplaneetalla eliitin karjana, mutta pian olemme vapautuva uljaaseen kukoistukseen. NWO-eliitin kohtalon hetket ovat käsillä, he häviävät, sillä tulevaa tietoisuuden hyperevoluutiota - pulssia - ei voi estää, ei edes kehittyneellä taajuushäirintäteknologialla. He voivat luoda toki kaaosta, mitä he taatusti tekevät, tappaa viattomia ja yrittää kaikin keinoin torpata kehityksen. Mutta he paljastavat todellisen luonteensa, ihmiset näkevät paholaisen ja helvetin kauhut kirjaimellisesti, kavahtavat näkyä ja pakenevat sitä kuin vampyyri auringonvaloa.

Linkkejä vaihtoehtomediaan:

http://www.magneettimedia.com/
http://www.verkkomedia.org/
http://kansakunnanhenki.blogspot.fi/

http://www.globalresearch.ca/
http://www.infowars.com/
http://beforeitsnews.com/
http://www.prisonplanet.com/
http://www.drudgereport.com/
http://rt.com/
http://www.naturalnews.com/
http://www.mercola.com/
http://4bitnews.com/
http://www.wnd.com/

http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/
http://nesaranews.blogspot.fi/
http://www.paoweb.com/
http://divinecosmos.com/
http://canauzzie.blogspot.fi/
http://www.ascensionwithearth.com/
http://2012portal.blogspot.it/
http://whitehatauxiliaries.wordpress.com/
http://www.veritasgalacticsweden.net/
http://theunknownmoment.blogspot.co.uk/
http://gfbymikequinsey.blogspot.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti