tiistai 26. marraskuuta 2013

Todellisen informaation ja misinformaation raja on hämärä

On vaikea löytää luotettavaa informaatiota vaietuista asioista. Paras tapa onkin koota oma näkemys useita eri lähteitä vertaillen ja tarkastella ristiriitoja ja yhteensopivuuksia. Kukaan ei lopulta tiedä kaikkea saati totuutta, mutta voi esittää varteenotettavia havaintoja ja johtopäätöksiä havainnoista. On myös vaikea olla samanaikaisesti lähdekriittinen ja ennakkoluuloton. Eri lähteitä verratessa täytyy yhdistää eri tieteenalojen, historiantuntemuksen ja psykologian periaatteita, jotta olisi edes pieni mahdollisuus päästä lähemmäs todellisuutta.

Harvat ja valitut tietävät, tai ainakin luulevat tietävänsä

On selvää, että osa yhteiskunnan eliitistä on perillä tulevien tapahtumien luomasta uhkasta niin heidän vallallensa ja eduillensa kuin koko ihmisrodulle yleensä. Toistaiseksi tuntuu, että he ovat ensisijaisesti pitäneet kiinni omien etujensa turvaamisesta vaientamalla todistajia, väärentämällä ja jakamalla valheellista tietoa, ylläpitämällä nykyisiä korporaatioiden ja tiedemaailman asenteita. Alisteiset tieteenlahkot ja osa-alueet on eristetty toistensa tiedoista, ja ylhäältä saneltu tiedon hierarkinen jakaminen takaa eliitille vallan kokonaiskuvan ymmärtämisestä. Kuin suuri palapeli, josta ei jäsenet saavat vain yhden palan. Jäsenet eivät tiedä minkä palan muut ovat saaneet eivätkä pysty edes yhteistyössä jakamaan toisilleen informaatiota tai se on kielletty.

Lähteet ovat mitä ovat - aihe vaikuttaa antiin

Itse olen havainnut, että zetatalk.com on paras yksittäinen tiedonlähde Pole Shiftin ymmärtämiseksi. Jokainen voi tehdä annetuista tiedoista omat johtopäätöksensä.

http://zetatalk.com/poleshft/p00.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti