tiistai 26. marraskuuta 2013

Onko vaaran mahdollisuutta? Mukautumiskykymme globaalissa maailmassa edellyttää omavaraisuutta.

Oli vaara mikä tahansa on hyvä pitää sivussa resursseja pahan päivän varalta. Suomessa on muuhun maailman verrattuna totuttu pieneen myrskyihin, lyhyihin sähkökatkoksiin ja pienillä paikkakunnilla eristyksiin lyhyiksi ajoiksi. Mitään kotimaista kokemusta ei siis ole verrattavissa tuleviin koitoksiin, joita akuutti äkillinen ilmastonmuutos tuo tullessaan. Näimme vastikään mitä tuhoa kovat tuulet ja myrsky tekivät Filippiineillä. Tiedämme mitä suuri tuhoa suuri tsunami kylvää. Fukushima on epävakaa, vuotaa säteilyä ja alttiina maanjäristyksille.

Muinaisissa lähteissä ja eepoksissa on usein puhuttu kataklysmisistä tapahtumista ja näitä myös enteillään lopunajoiksi monissa uskonnollisissa profetioissa. Akuutin mannerlaattojen ja napojen vaihtumisen teoriaa ei pidetä uskottavana, mutta kuinka monta tarvitaan viimeksi muinaisina aikoina tapahtuneesta kosmisesta vuorovaikutuksesta. Jos et pysty tämän pidemmälle lukemaan epäuskossa, näin olkoon, mutta sanon, että tulevaisuuden ennustaminen on aina vähintäänkin epätarkkaa ja se, miten koko Pole Shift prosessi toimii, siihen ei kukaan tiedemies maailmassa ole valmis vastaamaan. Voimme siis tehdä vain harkittuja arvauksia meille annettujen maallisten ja taivaallisten lähteiden pohjalta. Manittakoon myös, että äkillisen Pole Shift -mallin lähteinä toimivat kirjalliset ja historialliset kirjoitukset, uskonnolliset profetiat ja avaruusolioiden varoitukset, jotka varoittavat kosmisesta vuorovaikutuksesta kahdennentoista planeetan (olemme binäärisessä tähtijärjestelmässä, toinen tähti ruskeä kääpiö) radan kulkiessa aurinkokuntamme poikki. Tällä kappaleella on monta nimeä: sumerilaisille Nibiru, planeetta X taikka Hercolubus.

Oli miten oli, tämä planeettajärjestelmän ohikulku ei onnistu seurauksitta ja väitetysti kiertorata kulkee 3600 vuoden välein maan ohitse, mikä tarkoittaa edellisen napojen vaihtumisen tapahtuneen Raamatun aikoina: tarina vedenpaisumuksesta on myös sumerilaisessa Gilgamesh eepoksessa.

Väitetysti planeetan ohittaminen aiheuttaa väkivaltaisia muutoksia mannerlaattojen järjestyksessä, merissä ja ilmastossa. Odotettavissa on siis globaalilla areenalla ennenkuulumattoman voimakkaita maanjäristyksiä, tulevuoren purkauksia, myrskyjä ja tsunameja. Taivaalta satenee myös paljon kiveä. Kaikki tämä tapahtuu kaikkialla samanaikaisesti, voimme siis vain kuvitella tuhoja.

Maantieteellisesti Suomi on monelta uhalta välittömässä turvassa, sillä maamme ei sijaitsi mannerlaatan rajalla, eikä täällä ole vulkaanista toimintaa. Itämeri on varsin matala, mutta vesimassat saattavat aiheuttaa rannikoilla huomattavia tuhoja tästä huolimatta. Myrskytuulia ja salamointia voi toki ilmetä. Pidemmällä aikavälillä Suomi sellaisena kuin sen tunnemme luultavasti katoaa merenpinnan noustessa, kun irtaimet napajäätiköt ajelehtivat ja sulavat hiljalleen. Pohjoinen Lappi säilyy asumiskelvollisena.


Mannerlaattojen ja merivirtojen sekä maapallon napojen ja akselin sijainnin vaihtuminen vaikuttavat täydellisesti maapallon uuteen ilmastoon, kun eri alueet sijaitsevat eri paikoissa suhteessa aurinkoon ja merivirtoihin. Suomen uudeksi sijainniksi on ennustettu päiväntasaajasta hieman etelään, joten tänne luultavasti kymmenessä vuodessa syntyy trooppinen ilmasto. Tätä prosessi hidastavat sulavat napajäätiköt, tundra (CO2 nousee tappiin) sekä vulkaaninen tuhka, jota leijuu pitkään ilmakehässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti