keskiviikko 27. marraskuuta 2013

EU toimii varjoissa ryöstäen kansakuntien varoja rikkaille ennen kuin pohja putoaa alta

Suomikin "huijattiin" liittymään EU:hun ja rahaliittoon. Varjoissa toimi lukuisten vaikuttajien joukko, jonka tehtävä oli saattaa Suomi osaksi EU:ta keinolla millä hyvänsä. Yksi heistä on tasavallan presidentti Sauli Niinistö: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9248

EU on suunniteltu mekanismi keskiluokan varojen siirtämiseksi ultrarikkaille

Tämän vuoksi rakenteellisia valuvikoja ei yritetä korjata. Poliitikoilla ja byrokraateilla EU:ssa ei ole motiivia kääntyä isäntiään ja palkanmaksajiaan vastaan. Kansan rahat pelataan suuressa valtakuntien shakkipelissä itsekkäiden ja turmiollisten päähänpistojen toimesta. Vauraskeskiluokka on resurssipooli; köyhä työväenluokka on suuri orjapooli. Pankit kukoistavat ja saavat tekohengitystä, ja veronluovutusta kansakunnan kustannuksella. Too big to fail -mekanismi saa poliitikot polvilleen. Finanssieliitin ja globaalin eliitin edut menevät joskus pahasti ristiin, kun alemman portaan pikkupomo yrittää riistää enemmän kuin hänelle sallitaan. Aalto yliopiston professorin mielestä ei ole syytä rajoittaa johdon palkkoja. Älytön keskustelu vai älytön, ostettu opettaja? Mitä turhia? Saavathan syöttöporsaat verkostuneessa länsimaitten poolissa takuuvarmasti töitä? Ei. Joka maassa on oma ruokittava ja voideltava kanta.

Vapaakauppa tarkoittaa kansan kirstun avaimen lykkäämistä korporaatioiden kouraan

Termistö on usein tarkoituksellisen harhaanjohtavaa ja näin on tarkoitus. Aivopesu on uudelleen koulutusta. Vapaakauppa on riistoa. Turvallisuus on kontrollia. Mitään massojen etujen mukaista ei käydä suljettujen ovien takana.

ISON-uutisointi on kumiankka

Ilmeisesti tiedeyhteisö tekee valtaapitävien kanssa yhteistyötä, jonka tulokset media oksentaa kansalaisille osana uutispuuroa. Mitäpä siitä. Tuskin tavis jaksaa katsetta teveestä kohottaa kohti iltataivaan taivaallista näytöstä ja jos näin tekee, kykenee harva ymmärtämään muun kuin symbolisen merkityksen. Harrastajilla on paremmat mahdollisuudet nauttia herkusta. Mediahehkuun mahtuu kaikkea pelonlietsonnasta (Deep Impact -skenaario) ja kosmeettiseen valonäytökseen kaukaisessa galaksissa, mutta tosiasiassa yhtä sun toista voi tapahtua, mihin astronomeille ei ole keinoja pureutua. Tähän mennessä en ole sanonut mitään, kuten varmaan jo havaitsit. Jos jotain jää päällimmäiseksi, yritä edes nauttia komeetan symbolisista arvoista. Jos haluat enemmän, tutustu myytteihin ja profetioihin. Hopi-intiaaneilla on kiehtova mytologia:

Lainaus (http://www.in5d.com/hopi-prophecy-and-the-end-times.html):

The end of all Hopi ceremonialism will come when a "Kachina" removes his mask during a dance in the plaza before uninitiated children [the general public]. For a while there will be no more ceremonies, no more faith. Then Oraibi will be rejuvenated with its faith and ceremonies, marking the start of a new cycle of Hopi life.
World War III will be started by those peoples who first revealed the light (the divine wisdom or intelligence) in the other old countries (India, China, Islamic Nations, Africa.)
The United States will be destroyed, land and people, by atomic bombs and radioactivity. Only the Hopis and their homeland will be preserved as an oasis to which refugees will flee. Bomb shelters are a fallacy. "It is only materialistic people who seek to make shelters. Those who are at peace in their hearts already are in the great shelter of life. There is no shelter for evil. Those who take no part in the making of world division by ideology are ready to resume life in another world, be they Black, White, Red, or Yellow race. They are all one, brothers."

The war will be "a spiritual conflict with material matters. Material matters will be destroyed by spiritual beings who will remain to create one world and one nation under one power, that of the Creator."
That time is not far off. It will come when the Saquasohuh (Blue Star) Kachina dances in the plaza and removes his mask. He represents a blue star, far off and yet invisible, which will make its appearance soon. The time is foretold by a song sung during the Wuwuchim ceremony. It was sung in 1914 just before World War I, and again in 1940 before World War II, describing the disunity, corruption, and hatred contaminating Hopi rituals, which were followed by the same evils spreading over the world. This same song was sung in 1961 during the Wuwuchim ceremony.hopi prophecy
The Emergence to the future Fifth World has begun. It is being made by the humble people of little nations, tribes, and racial minorities. "You can read this in the earth itself. Plant forms from previous worlds are beginning to spring up as seeds [as described in SW-II, Effects and Coming Events # 1]. This could start a new study of botany if people were wise enough to read them. The same kinds of seeds are being planted in the sky as stars. The same kinds of seeds are being planted in our hearts. All these are the same, depending how you look at them. That is what makes the Emergence to the next, Fifth World.

 Ehkä Saquasohuh Kachina on ISON.


tiistai 26. marraskuuta 2013

Todellisen informaation ja misinformaation raja on hämärä

On vaikea löytää luotettavaa informaatiota vaietuista asioista. Paras tapa onkin koota oma näkemys useita eri lähteitä vertaillen ja tarkastella ristiriitoja ja yhteensopivuuksia. Kukaan ei lopulta tiedä kaikkea saati totuutta, mutta voi esittää varteenotettavia havaintoja ja johtopäätöksiä havainnoista. On myös vaikea olla samanaikaisesti lähdekriittinen ja ennakkoluuloton. Eri lähteitä verratessa täytyy yhdistää eri tieteenalojen, historiantuntemuksen ja psykologian periaatteita, jotta olisi edes pieni mahdollisuus päästä lähemmäs todellisuutta.

Harvat ja valitut tietävät, tai ainakin luulevat tietävänsä

On selvää, että osa yhteiskunnan eliitistä on perillä tulevien tapahtumien luomasta uhkasta niin heidän vallallensa ja eduillensa kuin koko ihmisrodulle yleensä. Toistaiseksi tuntuu, että he ovat ensisijaisesti pitäneet kiinni omien etujensa turvaamisesta vaientamalla todistajia, väärentämällä ja jakamalla valheellista tietoa, ylläpitämällä nykyisiä korporaatioiden ja tiedemaailman asenteita. Alisteiset tieteenlahkot ja osa-alueet on eristetty toistensa tiedoista, ja ylhäältä saneltu tiedon hierarkinen jakaminen takaa eliitille vallan kokonaiskuvan ymmärtämisestä. Kuin suuri palapeli, josta ei jäsenet saavat vain yhden palan. Jäsenet eivät tiedä minkä palan muut ovat saaneet eivätkä pysty edes yhteistyössä jakamaan toisilleen informaatiota tai se on kielletty.

Lähteet ovat mitä ovat - aihe vaikuttaa antiin

Itse olen havainnut, että zetatalk.com on paras yksittäinen tiedonlähde Pole Shiftin ymmärtämiseksi. Jokainen voi tehdä annetuista tiedoista omat johtopäätöksensä.

http://zetatalk.com/poleshft/p00.htm

Onko vaaran mahdollisuutta? Mukautumiskykymme globaalissa maailmassa edellyttää omavaraisuutta.

Oli vaara mikä tahansa on hyvä pitää sivussa resursseja pahan päivän varalta. Suomessa on muuhun maailman verrattuna totuttu pieneen myrskyihin, lyhyihin sähkökatkoksiin ja pienillä paikkakunnilla eristyksiin lyhyiksi ajoiksi. Mitään kotimaista kokemusta ei siis ole verrattavissa tuleviin koitoksiin, joita akuutti äkillinen ilmastonmuutos tuo tullessaan. Näimme vastikään mitä tuhoa kovat tuulet ja myrsky tekivät Filippiineillä. Tiedämme mitä suuri tuhoa suuri tsunami kylvää. Fukushima on epävakaa, vuotaa säteilyä ja alttiina maanjäristyksille.

Muinaisissa lähteissä ja eepoksissa on usein puhuttu kataklysmisistä tapahtumista ja näitä myös enteillään lopunajoiksi monissa uskonnollisissa profetioissa. Akuutin mannerlaattojen ja napojen vaihtumisen teoriaa ei pidetä uskottavana, mutta kuinka monta tarvitaan viimeksi muinaisina aikoina tapahtuneesta kosmisesta vuorovaikutuksesta. Jos et pysty tämän pidemmälle lukemaan epäuskossa, näin olkoon, mutta sanon, että tulevaisuuden ennustaminen on aina vähintäänkin epätarkkaa ja se, miten koko Pole Shift prosessi toimii, siihen ei kukaan tiedemies maailmassa ole valmis vastaamaan. Voimme siis tehdä vain harkittuja arvauksia meille annettujen maallisten ja taivaallisten lähteiden pohjalta. Manittakoon myös, että äkillisen Pole Shift -mallin lähteinä toimivat kirjalliset ja historialliset kirjoitukset, uskonnolliset profetiat ja avaruusolioiden varoitukset, jotka varoittavat kosmisesta vuorovaikutuksesta kahdennentoista planeetan (olemme binäärisessä tähtijärjestelmässä, toinen tähti ruskeä kääpiö) radan kulkiessa aurinkokuntamme poikki. Tällä kappaleella on monta nimeä: sumerilaisille Nibiru, planeetta X taikka Hercolubus.

Oli miten oli, tämä planeettajärjestelmän ohikulku ei onnistu seurauksitta ja väitetysti kiertorata kulkee 3600 vuoden välein maan ohitse, mikä tarkoittaa edellisen napojen vaihtumisen tapahtuneen Raamatun aikoina: tarina vedenpaisumuksesta on myös sumerilaisessa Gilgamesh eepoksessa.

Väitetysti planeetan ohittaminen aiheuttaa väkivaltaisia muutoksia mannerlaattojen järjestyksessä, merissä ja ilmastossa. Odotettavissa on siis globaalilla areenalla ennenkuulumattoman voimakkaita maanjäristyksiä, tulevuoren purkauksia, myrskyjä ja tsunameja. Taivaalta satenee myös paljon kiveä. Kaikki tämä tapahtuu kaikkialla samanaikaisesti, voimme siis vain kuvitella tuhoja.

Maantieteellisesti Suomi on monelta uhalta välittömässä turvassa, sillä maamme ei sijaitsi mannerlaatan rajalla, eikä täällä ole vulkaanista toimintaa. Itämeri on varsin matala, mutta vesimassat saattavat aiheuttaa rannikoilla huomattavia tuhoja tästä huolimatta. Myrskytuulia ja salamointia voi toki ilmetä. Pidemmällä aikavälillä Suomi sellaisena kuin sen tunnemme luultavasti katoaa merenpinnan noustessa, kun irtaimet napajäätiköt ajelehtivat ja sulavat hiljalleen. Pohjoinen Lappi säilyy asumiskelvollisena.


Mannerlaattojen ja merivirtojen sekä maapallon napojen ja akselin sijainnin vaihtuminen vaikuttavat täydellisesti maapallon uuteen ilmastoon, kun eri alueet sijaitsevat eri paikoissa suhteessa aurinkoon ja merivirtoihin. Suomen uudeksi sijainniksi on ennustettu päiväntasaajasta hieman etelään, joten tänne luultavasti kymmenessä vuodessa syntyy trooppinen ilmasto. Tätä prosessi hidastavat sulavat napajäätiköt, tundra (CO2 nousee tappiin) sekä vulkaaninen tuhka, jota leijuu pitkään ilmakehässä.