tiistai 11. helmikuuta 2014

Venäjä varautumassa Pole Shift mullistukseen

Verkkomedia kirjoittaa Venäjän pääministeri Medvedevin käskystä sijoittaa maan hallintotoimintoja Siperiaan:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=9693

Myös Zetatalk http://zetatalk.com/ning/08fe2014.htm huomauttaa tilanteen uutisoinnista.

Maailmantalous on sekasorron partaalla

Maailmantalous kulkee polttoainehöyryillä ja voi sopivasti romahtaa ennen kuin Pole Shift -mullistus julkistetaan tai aivan jälkeen. Uutinen maailman tuhoutumisesta kyllä lopulta syöksisi talouden romahdukseen. Sisäpiiriläiset ovat pikavauhtiin poistuneet markkinoilta toivoen parasta. Valtiot ja pankit yrittävät viimeisillä voimillaan imeä kansakuntien varantoja tyhjiksi.

Sääolot mutkistuvat, kärjistyvät

Tämän vuoden sääolojen raaistuminen voi olla yksi oire lähestyvästä mannerlaattojen vaihtumisesta. Zetatalk kertoo, että Yhdysvaltoja piinaava napapyörre (polar vortex) johtuu maan akselin keikkumisesta (Earth wobble). Toistuvat Altantin matalapaineet ja myrskyt piinavat Brittien saaria ja Länsi-Eurooppaa. 

Maa aktivoituu

Viimeisen kahden viikon aikana on sattunut useita yli 6 Richterin asteikon maanjäristyksiä, kun taas joulukuun aikana niitä oli ainoastaan yksi. Jos trendi jatkuu odotettavissa on lisää. Raportteja myös oudosta "huminasta" ja pamauksista ympäri maailmaa. Luultavasti kyse on maankuoren kitkasta. Yhdysvalloissa paukkuja selitetty kovalla pakkasella ja maanpinnan jäätymisellä. 

Myös raportteja säämanipulaatiosta ja HAARPin aiheuttamista tasan 10km syvistä maanjäristysten epikeskuksista, joita luonnossa ei normaalisti ilmene.

Auringolla tuulipotentiaalia, toistaiseksi onneksemme alisuorittamista

Auringossa on jatkuvasti havaittavissa reikiä koronassa sekä potentiaalisesti uhkaavia auringonpilkkuja. Onneksemme maapallo heikkenevine magneettikenttineen on säästynyt tuhoisilta suurilta CME-aurinkotuulelta. Kuitenkin uhka jatkuu ja viime viikoina olemme jatkuvalla tulilinjalla, mutta olen luottavainen, ettei yksikään X-luokan purkaus tuhoa maapallon infrastruktuuria, kiitos ulkoavaruuden ystäviemme. 

Seurataan Suspicous0bservers kanavaa youtubessa.

Uusi maailmantalous, RV, GCR, Republic of America

Kehitystä on tapahtumassa kulisseissa. Toivon mukaan paha saadaan syrjäytettyä ja the Event, maailmanhistoriaa mullistava tapahtuma (askensio?), tapahtuu ennen pahinta Pole Shift -sekasortoa. Zetatalk raportoi joulukuussa, että USA:n presidentti O tekisi ilmoituksen Nibirusta johonkin aikaan joulun jälkeen ja keskitalvella, ja että lukuisista murha- ja estämisyrityksistä huolimatta presidentti ei ole konna ja auttaa ihmiskuntaa. Tiedäpä.

RV prosessi on parhaillaan käynnissä, mutta onnistuuko GCR ja uuden Amerikan tasavallan ts. vallankaappaus ennen maailmantalouden romahtamista ja valtaeliitin vangitsemista? On syytä olla optimistinen, sillä kolmas maailmansota on jo estetty, mutta ennen kuin kaikki paljastuu, on mahdoton olla varma. Siinäpä juju. Kokonaiskuva on hajanainen.

Kuitenkin avaruusystävämme ovat meitä tukemassa ja tekevät kaikkensa hillitäkseen Pole Shift -tuhoja mm. liikuttamalla kuutamme kumotakseen pahimmat tsunamiaallot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti